*VERLANGEN: onafhankelijk van locatie

Hier kan ik zooo van genieten sè!
MMmmmmmmm.. Gewoon met mijn laptop op een inspirerende plek bezig zijn. Met een super lekkerrrre cappu naast me. Of iets anders lekkers. Dan stroomt het wel. Ja dankuwel universum. Dat ik in dit moment op een inspirerende plek ben. Danku dat ik dit mag beleven. Ervaren. Voelen. Dat de klik er is met mijn hartsverlangen.

Koffie leuten bij de bakker - Woerden
Al weet ik begot nog ni, HOE

Hoe ik dit verlangen nog meer elke dag mag ervaren. "Alhoewel, wat zeg je nu Tania Maria? Je beleeft dit gevoel toch al vaak? Ja maar.." JA, ik weet het wel, hier betaal ik voor mijn drank die ik kies. Het heeft toch wel iets vind ik. Om her & der in het land te kunnen neerstrijken omdat het goed voelt. Omdat ik de centen of mogelijkheid op zak heb om een drankje of iets lekkers uit te kiezen.

Om de gastvrijheid & openheid te ervaren
Want elke plek heeft toch zijn eigenheid. Bepaald door de mensen die er zijn, die de zaak openhouden, toevallige passanten of regulars. Ik vind het heel plezant om toeschouwer te zijn, om praatjes op te merken. Hoe mensen met elkaar omgaan. Ik vind het super om de omgeving/styling waar te nemen. De look & feel van de zaak of ruimte.

Zoals Koffie leuten bij de bakker in Woerden
Vanmorgend ben ik hier neergestreken toen ik de omgeving aan het verkennen was & mijn handen verkleumd waren. En ik besloot om de centen die ik heb, te besteden aan een cappucino. En lekkerr met heerlijk schuim! Ja. Ik hou van het interieur: design & huiselijk. Houten tafels met zwart gelakt metaal. Het heeft ook iets van een industriële look. Een mix van stoelen, gerecycleerd lijkt mij.  En super veel lekkers uitgestalt: een bakkerij combi coffee room.

YES AND MORE PLEASE!

Onafhankelijk van locatie
Hoe vaak dat ik voel dat ik het zo fijn heb op verplaatsing. Zo kom ik nog ergens.. in de trein, op de bus, in het CAW, in HETGEVOLG, in de wachtzaal van ns TILBURG, in de BIB, ..
Onafhankelijk van locatie & van tijd. Zelf kiezen waar te kunnen werken omdat het niet uitmaakt.

Vrij gaan & staan waar ik dat wil.
Zoiets in dienen aard:

Inspiratie - Wonderlijk Werken.nl


Een manier om geld/mogelijkheden te ontvangen & plaatsonafhankelijk bezig te zijn, terwijl ik onderweg ben. Een manier om te reizen met mijZelf.

Het lijkt mij dé manier om nog meer samen te zijn met mijn lief. Om hier & daar neer te strijken. Om dan weer thuis te komen. Of om overal me thuis te voelen. Mmmm..Comments