WIE BEN IK?

ID TAnia Maria
© P.L. van Uunen

Als energietransformator, zwaanser, creatieveling en natuur/aarde liefhebber, draag ik bij door eigenlijk mezelf te zijn.

Gewoon mezelf zijn, JustBeing Me

Daar is mijn zoektocht jaaaaaren geleden begonnen. Ik wilde dat anderen me lieten doen, zijn, zonder moetes en structuren waaraan te voldoen. Zonder op de vingers gekeken te worden waardoor ik het gevoel kreeg het niet goed te doen.

Ik ging langs beken doorheen dalen, beklom bergen en verkende vergezichten, raadpleegde diverse mensen om meer besef te hebben waarom ik deed wat ik deed én dacht wat dacht. Ik kwam erachter dat ik diegene ben die me vanalles oplegt en dat anderen hierin de spiegel zijn. Ik kwam erachter dat ik een geheel ben van aspecten waarvan ik er aanbid, bewonder, dankbaar voor ben en ook van me afduw.

Gaandeweg ben ik meer en meer gaan beseffen hoe waardevol ik ben én mega suupr veel bijdraag aan de aarde en de wereld door mezelf te zijn. Zonder iets te hoeven doen. Door mezelf te erkennen in mijn zwaanser aspect; mijn sensuele aspect en mijn badass aspect, de meesteres die ik ben om mijn toekomst te bepalen dat ik kies.

De aspecten komen voor in situaties dat ik als intens ervaar, juist omdat ik me ergens nog tegen verzet of het veroordeel. Door te spiegelen, ontdek ik altijd welk aspect om aandacht vraagt, juist in die periode of in dat moment.   

 
Ben ik bereid de badass te zijn dat ik werkelijk ben om de toekomst te creëren dat ik kies?

Vragen stellen om meer bewust & gewaar te zijn

Ik kwam erachter hoe interessant en magisch de potentie van 'keuzes maken' eigenlijk is. Hoe ik zelf altijd kan kiezen voor een andere mogelijkheid. Hoezeer ik eigenlijk niks hoef te weten. Hoe waar 'ask and it is given' is. Hoe makkelijk het kan zijn om te vragen om mogelijkheden én gewaar te worden wat er zich aandient!

Ik ben me ook heel bewust geworden van de oordelen, conclusies, verwachtingen, beslissingen, definities, projecties en separaties.. dat ik kies. Een heleboel afleiders dat maakt dat ik blijf steken in een bepaalde visie, realiteit en wereld.


Voorbij aan wat mogelijk is

Ik kies voor meer mogelijkheden en ga voorbij aan wat anderen zeggen dat waar is. Omdat ik kies voor mijn eigen weten (intuïtie, buikgevoel, instinct, gutfeeling..). Dat weten, gewaarworden, horen, zien en eigenlijk ook niet zien.. 

Hoe meer ik erken mijn potentie om energieën gewaar te worden, ook van anderen. Dat dus bepaalde lichaamssensaties niet van mij hoeven zijn, is een échte eyeopener geweest! Daar waar ik meteen in het 'mezelf verkeerd maken' schoot, weet ik nu welke vragen ik kan stellen om helderheid 
te krijgen in een situatie.

En het wordt alsmaar plezanter en vervullender!

Op mijn blog kan je talloze woorden vinden, ervaringen, mijmeringen, magische creaties en toverkunst van wat ik allemaal heb gecreëerd door de jaren heen. Je leert me kennen, je leert vragen toe te passen en je ervaart en lift mee op mijn energie transformaties. 


Want dat is wie ik ben, een energietransformator!

Mensen veranderen als ze in mijn buurt zijn; als ze mijn zelfreflecties, mijn vraagstukken lezen en horen. Dat zeggen ze. Ik merk op dat er meer ruimte komt in hun bestaan. Als de sprankel in oplicht in hun ogen.. ideeën ineens (weer) stromen.

En dat wens ik jou ook toe!
 
Verken mijn website en blog, merk op waar jouw aandacht naartoe gaat. 
Licht er een pagina voor je op? 
Een blogpost..
Een titel of een trefwoord? 
Een link op mijn inspiratie pagina..

EXPLORE.. 

Wil je een gesprek met mij..?
samen met de aarde creëren..
heerlijk zwaansen en dansen en chansen?
verwonderen?
van het leven genieten..
voorbij wilt gaan aan je vertrouwde, bekende zone.. 

wees welkom!


Tania Maria_ 7 mei 2021