JUSTBEING ME

Tania Maria Vanhoof


Hello, this is me
In verschillende sprankelmomenten.
Ik ben 46, woon in Turnhout (sinds 06.2018) & deel mijn avonturen vanuit inspiratie.

Zomer 2017

4 jaar zonder verzekerde basisveiligheid bracht mij in een Transitie
Ik heb mezelf verkend, ben langs diepe afgronden gegaan, de vrije sprong in het diepe gewaagd. Along the way prachtige verzichten gezien & ook op de rotsen ter pletter geslagen. Althans zo voelde het aan. Ik heb lef om buiten de begaande paden te gaan. Om mijn pad te vinden. Mijn plek in de maatschappij.

4 jaar zonder verzekerd loon/uitkering hebben bijgedragen tot de nieuwe periode die is aangebroken.  Waarin ik voel dat ik hulp nodig heb om mijn gevoel van basisveiligheid te creëren. Ik zoek & vind hulpverlening die mij bijstaan in mijn proces. En leer mezelf opnieuw kennen: welke prikkels al snel teveel zijn & van welke ik ni genoeg krijg. Een overgang van ontdekken wat werkt voor mij & wat niet (meer). Een loslaten & openen.

Puur mezelf
Simpelweg doen wat fijn voelt. Aftasten & mijn eigen sprankel volledig de ruimte geven. En alles wat daarbij komt kijken & vooral ervaren, voelen. Er laten zijn. Mijn prachtige gulle lach, mijn guitige blik, mijn tranen, mijn angsten, mijn ondernemend karakter, mijn spontaniteit, mijn babbels her & der, mijn verlangens, mijn vermoeidheid, mijn kort termijngeheugen, mijn schrikreacties, mijn zin om vooruit te gaan, mijn behoefte aan groepswerk, mijn drama.. mijn creativiteit.. allemaal van mij.
Mijn zorgende & artistieke kant treden op de voorgrond
Wat me trekt is Sociaal-Artistiek werk: om oprecht contact te leggen met mensen die opnieuw hun échte plek vinden in de maatschappij. Mensen met een verhaal. Samen, in verbinding, vormgeven, verkennen & vermaken.

Ik vind het tof om oprechte, openhartige gesprekken te voeren. Om mensen in contact te brengen met hun gevoel. Via creatief werk: collages -
Stapje voor stapje verken ik mezelf. Ik doe vrijwilligerswerk bij Theaterwerkplaats Het Gevolg. En werk via Wijk-werking in de tuin van een particulier om mij te verbinden met de natuur & voor het geld.


En ik verlang naar een lokaal netwerk van betrokken buren
Ik ben benieuwd naar wat er achter de voordeur(en) van mijn buren schuilt. Wat voor prachtige kwaliteiten & ervaringen zij hebben of naar welke zorg zij verlangen. Hun behoeften & talenten.

Ik wens een divers netwerk, mensen van allerlei slag. Als ik naar de Kempen kijk, zie ik wat voor mengelmoes het geworden is. Wij Kempenaren mogen aan inburgering doen. We have each others back. Ik wens een netwerk van mensen die zich gezien & gehoord voelen. Waar openhartigheid centraal staat. Een gevoel van samen in vertrouwen.


Liefde.
Gastvrijheid.
Spontaniteit.
Openhartigheid.
Puur contact.
Vertrouwen.
Verbinding.
Geluk.
Vrijheid.

"I like to be open to receive the abundance that 
you have to share with me."

LOVE IS THE ONLY GOLD, 2017

"Anders, avontuurlijk& authentiek, 
verzorgend, doelgericht& innovatief, verbindend."


JustBeing Me, 
Tania Maria
❤︎
Samen met Mariëlle in Kijkduin
    


Meer weten over wat mij bezighoudt, wat ik creëer en deel?
Lees de volgende pagina's:

MY VISION
Visie & afstemmingen.

#IAMLIVINGIT
 Alledaagse vbn van mijn ervaringen met de ongelimiteerde mogelijkheden van het universum.

MY GIVEAWAYS
Alledaagse vbn van wat ik al gedeeld & gegeven heb. Uiteenlopende liefhebberijen ontstaan 
vanuit ingevingen & uitnodigen van anderen.

MY WISH LIST
Mijn verlanglijstje van de kado's, gunsten die ik graag in ontvangst neem vanuit mijn hart. 

WAARDERING
Woorden van waardering aan mij gericht. Just for Being Me.
SaveSave
SaveSave
SaveSave
SaveSave