JUSTBEING ME

Hello, this is me
Tania Maria Vanhoof. Ik deel mijn eigen wijsheid & avonturen vanuit inspiratie.Samen in verbinding creëren & vermaken!

Expressie geven aan mijn Zijn, waarden & potentie
Ik merk op hoe fijn ik het vind om mijn natuurlijke staat van Zijn de vrije loop te laten. Ik leef & bruis! En heb ideeën zat om te actualiseren. Op m'n eentje of in verbinding met anderen.

Bijdragen aan de planeet, mezelf & de wereld
Via mijn ondernemend karakter, mijn Zijn & mijn potentie. Ik heb zoveel ter beschikking dat ik kan inzetten & eigenlijk al ben door louter aanwezig te zijn. Ik krijg vaak feedback van mensen dat ze graag in mijn buurt zijn - ze graag met me praten - mijn visie & levensstijl inspirerend is.

Vormgeven vind ik plezant
Impulsen uitwerken tot concepten, met mensen praten om te zien of ze haalbaar zijn. Wat mij inspireert is grafische vormgeving - interieur styling - sfeer (look & feel, textuur, kleur.. - de natuur. in al haar facetten.

Co-creëren met anderen
Ik omring me graag met diverse mensen uit mijn buurt, mijn stad of via ad random ontmoetingen. Ik zet me bewust in om van Turnhout (waar ik woon) een eetbare stad te maken. Ik zet me in om van mijn buurt/straat een eetbare, groene plek te maken waar buren elkaar kennen & helpen. Ik zet me bewust in voor een warme samenleving via vrijwilligerswerk & JustBeing Me.


Buiten de lijntjes kleuren

Ik durf anders te zijn
Ik laat (meer & meer) mijn stem horen. Keer op keer op keer. Having my own back. En sta mezelf toe om andere keuzes te maken. Ik oefen mezelf om mijn conclusies & oordelen te veranderen in iets ‘interessant'. Zodat de lading er vanaf gaat - verandering & mogelijkheden kan ontvangen.

Handelen vanuit conclusies, projecties, definities.. creëert een specifiek verhaal van hoe iets moet zijn. Een verhaal van goedkeuring, erkenning krijgen van anderen dat ik het 'goed doe'. Er is geen goed of fout. Er is alleen Keuze. Mogelijkheden die ik kan ontvangen als ik kies voorbij mijn conclusies. Wat als alles ‘interessant’ is? Het opent de deuren naar meer mogelijkheden. Een realiteit voorbij deze realiteit.


Geluk vloeit voort uit de dingen die mij gelukkig maken.
Zelf mijn dagindeling bepalen.

Universum, kun je me iets moois laten zien vandaag?

Altijd in de vraag zijn
Hoe wordt het nog beter dan dit?
Wat is er nog meer mogelijk?
Wat weet ik hierover?

Hoe kan dit beter uitwerken dan ik ooit voor mogelijk hield?
Wat zou het vergen om meer geld in mijn leven te laten verschijnen?
Wat voor resonantie en trilling kan ik zijn, zodat dit allemaal kan veranderen?

Wat kan ik vandaag anders zijn of doen dat per direct meer geld zal creëren?
Welke keuze heb ik hier?
Wat kan ik anders doen of zijn om dit te veranderen?
Wat zie ik niet - dat als ik het wel zou zien - het alles zou veranderen?
Welke potentie van mij ontken ik ?
Welke geldstromen kan ik creëren met mijn potentie?

Wat als ik alles - wat ik besloten, beoordeeld & geconcludeerd heb over wat 
niet mogelijk is voor mij, mijn leven, mijn bestaan, mijn lichaam & mijn toekomst -
zou laten gaan...?
Wat is er nu mogelijk?
_ _

Levenslast naar levensLust

Ik heb ervaring met een realiteit gebaseerd vertrouwen
En prachtige ervaringen waarin het onmogelijke dat mogelijk werd. Ik heb ook ervaring met beperking & een overlevingsmodus. Na een transitie (2018-2019) - die me terugbracht naar mezelf, mijn conclusies & oordelen - heb ik bewust mijn Commitment aan het 'Leven' gegeven.

Ik heb mijn eigen 'Potentie & Zijn' erkend. Het groeit met de dag. Nieuwe mogelijkheden dienen zich aan waardoor ik een andere realiteit creëer.

Kado inzichtkaartje. Set van 20 kaartjes

The gift of Me

Me, myself & I
Ik begin het door te hebben hoe fijn het is om mezelf te zijn. Om te beseffen hoe waardevol ik ben, zonder er iets speciaals voor te doen. Bijzonder.. JustBeing Me krijgt meer inhoud. Door in de vraag te zijn, nodig ik meer bewustzijn, ruimte & energie uit. Dankbaar voor de feedback van de mensen om me heen.
Mijn anders zijn, mijn prachtige gulle lach, mijn guitige blik, mijn vragen, mijn dankbaarheid, mijn tranen, mijn conclusies, mijn ondernemend karakter, mijn spontaniteit, mijn babbels, mijn verlangens, mijn zin om vooruit te gaan, mijn behoefte aan een warme samenleving, mijn levenskracht, mijn oordelen, mijn creativiteit.. mijn keuzes.. Allemaal van mij.

Eager
Bijzonder om effectief op te merken dat - als ik mezelf ben én de keuzes maak die bij mij passen - dat mijn omgeving hierop reageert. Eager om mij(n potentie) te ervaren. Energie. levenswijsheid, charisma, vragen, vormgeving, ontspanning, inzichten, concepten van een eetbare stad - eco-workspace, mijn betrokkenheid..

Schandalig rijk
Dankbaar ben ik voor alles wat er op me afkomt als gevolg van de keuzes die ik maak. Ik hoef niet hard te werken. Als ik mezelf toesta om anders te zijn - onaangepast aan andermans conclusies -vallen de dingen me toe en stroomt het.

Potentie
Ik voel me rijk omdat ik zelf mijn ideale dagen zelf kan invullen. Omdat ik bepaal wanneer ik, wat doe. Waar ik ben - thuis of onderweg OF ik vrijwillig werk voor een ander OF ik mijn potentie inzet als sponsoring voor een goei doel OF ik geld vraag als waardering voor mijn potentie OF ik uitwissel via potentie. Wat ik eigenlijk het liefst doe. Direct uitwisselen.

#ALLERHANDE
Ik heb zoveel te bieden in het moment én dat geeft mij een rijk gevoel. Mijn keuzes bepalen mijn mogelijkheden. En dus ben ik graag bewust van wat ik kies. Het creëert vertrouwen & voelt lichter!


Authentiek Sharing #ALLEHANDE - JustBeing Me

Anders, avontuurlijk& authentiek, 
doelgericht& innovatief, verbindend.