JUSTBEING ME

Tania Maria Vanhoof


Hello, this is me
Ik ben 46, woon in Turnhout & deel mijn avonturen vanuit inspiratie.


Samen in verbinding verkennen, sfeergeven & vermaken!

Ik word blij als ik mensen contact laat maken met hun unieke expressie
Via openhartige gesprekken & een creatieve flow ontstaat er ruimte waarin ze ervaren wat ze écht willen. Zo fijn om tranen van ontroering te zien. Oprechte angst, zorgen, opwinding, stralende ogen, blijdschap, inspiratie..

Het vervult & heelt me
Als ik afstem op mijn passie & vervulling. En anderen hetzelfde leer doen. Te expanderen in gedachten, spirit & creativiteit. Afgestemd op hun highest expression, healing & wholeness (zo schoon gezegd in het engels). Om die kriebels te voelen. Synchroniciteit te ervaren. Om te blijven voelen wat beter voelt in het moment. Om gevoelens te erkennen, ruimte te maken voor hun passage. Om stil te worden & de boodschappen te horen. De expansie te ervaren die nadien komt..

Mijn ware plek in de maatschappij
De Kempen is een mengelmoes, ik omring mezelf graag met mensen die zich gezien & gehoord willen voelen. Mensen van verschillende nationaliteiten, geloofsovertuigingen, leeftijden & culturen. Uit mijn wijk & verder. Ik ben benieuwd naar wat er achter de voordeur van mijn buren schuilt. Naar hun ervaringen, talenten & behoeften. Ik streef naar..

Liefde. Gastvrijheid.
Spontaniteit.
Openhartigheid. Compassie.
Vertrouwen.
Puur contact. Verbinding. 
Geluk. Vrijheid.

Klik op de foto voor vergroting

Buiten de lijntjes kleuren

Wow hoe fijn als ik effectief doe wat beter voelt!
Dan gebeuren er zalige dingen & herken ik de flow die er altijd is. En dan ineens volg ik mijn overlevingsstrategieën weer. En kom in situaties terecht die niet lekker aanvoelen, met pijn in mijn hart & lijf.

Hoe fijn is het om toch de weg terug te vinden naar mijn flow? 
Om elke keer iets dichterbij te komen. Om juist door de ongewone beslissingen & de veroorzaakte pijn mezelf meer te doorzien. Om magie (liefde) in mijn leven te herkennen.


Transitie, depressie/burn-out

Ik erken de vuurtoren in mijn leven
En snap het dat er altijd liefde is. Liefde die me de weg toont. Als ik er in geloof.
Ik heb mezelf verkend, ben langs diepe afgronden gegaan & ben in het diepe gesprongen. Along the way zag ik prachtige vergezichten. En ben op de rotsen ter pletter geslagen omdat ik mijn vuurtoren niet durfde volgen.

Behoorlijk verwarrend
Ik was mezelf compleet kwijt was, voelde geen basisveiligheid. Ik ben mezelf tegengekomen zoals nooit tevoren. Bizar. Bevreemdend.

Een loslaten, openen & aanvaarden
Het is een wikken & wegen om mijn energiebalans in evenwicht te houden. Ik heb een leefloon & werk via Wijk-werking om af te toesten wat haalbaar is. En om geld te verdienen, nog steeds zijn er facturen die ik niet kan betalen.

Mijn overlevingsstrategieën
Ik voel de kettingen van mijn onvrijheid en besef dat ik ze zelf creëer. Opeens had ik door hoe ik mezelf onderwaardeer. Dat ik mag inzien hoeveel ik waard ben. Hoeveel liefde. Just as I am. 
Mijn pijnlijke ervaringen zijn het logisch gevolg van mijn overlevingsstrategieën. Voortkomend uit gedachten dat ik geen liefde waard ben - dat ik altijd eerst aan vanalles moet voldoen om liefde (geld, geluk) te ontvangen - dat liefde nooit blijft.. 


Dus tune ik in.. 
to Living the highest expression of my life!
Mijn prachtige gulle lach, mijn guitige blik, mijn tranen, mijn angsten, mijn ondernemend karakter, mijn spontaniteit, mijn babbels her & der, mijn verlangens, mijn vermoeidheid, mijn kort termijngeheugen, mijn schrikreacties, mijn zin om vooruit te gaan, mijn behoefte aan groepswerk, mijn drama.. mijn creativiteit.. allemaal van mij.

"Anders, avontuurlijk& authentiek, 
verzorgend, doelgericht& innovatief, verbindend."

Tania Maria
❤︎