WIE BEN IK?Als zwaanser, intuïtieve, creator, verbinder, ondernemer, onderzoeker, verwonderaar, aardeliefhebster en zoveel meer draag ik bij door eigenlijk mezelf te zijn.

JustBeing Me

Daar is mijn zoektocht jaaaaaren geleden (1997) begonnen. Ik wilde dat anderen me lieten zijn zonder moetes en structuren waaraan te voldoen. Zonder op de vingers gekeken te worden waardoor ik het gevoel kreeg het niet goed te doen. Ik raadpleegde diverse mensen op mijn pad om meer besef te hebben waarom ik deed wat ik deed én dacht wat ik dacht. Ik kwam erachter dat ik diegene ben die me vanalles oplegt en dat anderen hierin de spiegel zijn. Ik ontdekte een geheel aan aspecten in mij aanwezig waarvan ik er aanbid, er bewonder en er van me afduw. Gaandeweg zag ik in hoe waardevol ik eigenlijk ben en hoe ik bijdraag door puur mezelf mezelf te zijn zonder iets te hoeven doen. Hoe meer ik mijn aspecten ontvang zonder oordeel, hoe makkelijker ik de toekomst kan creëren dat ik kies. Als iets of iemand intens en oncomfortabel aanvoelt, is dat een indicatie. Dan kan ik me vragen stellen om erachter te komen welke standpunten ik nog verdedig en vermijd die dat in stand houden.

 
Ben ik bereid het leven in volle overgave te kiezen?

Ik kwam erachter hoe interessant de kracht van keuze is en dat ik kan altijd kiezen voor iets anders. Ik ben heel bewust geworden van afleiders dat ik kies zodat ik blijf steken in een bepaalde visie, realiteit en wereld. Oordelen, conclusies, verwachtingen, beslissingen, definities, projecties en separaties.. sluiten per direct mijn gewaarzijn uit zodat ik enkel keuzes kan maken uit overleving. Ik kies voor meer mogelijkheden en ga voorbij aan wat anderen zeggen dat waar is. Als ik vragen stel, ontvang ik instant informatie van mijn eigen weten (intuïtie, buikgevoel, instinct, gutfeeling..). Dat weten, gewaarworden, horen, zien en eigenlijk ook niet zien.. dat soort energieën. Hoe meer ik me daarvoor openstel en leer op te vangen, valt me meer op waarom mijn lichaam beweegt en op welke manier. Zaken die ik vroeger afdeed als toevallig of juist niet wist waarom ik iets deed, worden nu heldere en duidelijke signalen.

Ik weet inmiddels ook dat lichaamssensaties niet van mij hoeven te zijn, dat is een échte eyeopener geweest! Waar ik meteen in het 'mezelf verkeerd maken' schoot, weet ik nu welke vragen ik kan stellen om helderheid te krijgen in een situatie én het wordt alsmaar plezanter en vervullender!
 
Consciousness is the ability to continually awaken to more possibility,
more choice and more life.

Dat wens ik jou ook toe. Op mijn blog vind je talloze woorden, ervaringen, mijmeringen, magische creaties van wat ik allemaal heb gecreëerd door de jaren heen. Je leert me kennen, je leert vragen toe te passen en je ervaart en lift mee op mijn energie transformaties. Merk op waar jouw aandacht naartoe gaat. Licht er een pagina voor je op? Een blogpost.. een titel of een trefwoord, een link..? 

EXPLORE..

Wees welkom!

Tania Maria
30 januari 2023