ORAKEL COLLAGE SESSIEEen Orakel Collage zegt u?

Awel ja, wat je er bij mag voorstellen is een collage dat je maakt afgestemd op een bepaalde vraag of situatie. Ik begeleid je hierin door je eerst te doen landen in het moment en je mee te nemen naar de oneindige ruimte dat je werkelijk bent om van daaruit aan de slag te gaan. We gaan samen aan de slag en als er iets naar boven komt, faciliteer ik mogelijkheden en keuze. Ik volg de energie en gebruik tools dat ik ter beschikking heb.

Tijdens de sessie krijg je helderheid over je vraag of situatie. De collage dat ontstaat is jouw wegwijzer en spiegel naar meer helderheid en keuzemogelijkheden.
De opbouw en de vorm heeft mij door de jaren heen veel verdieping gegeven over allerhande thema's. Elke keer haal ik er meer bewustzijn uit en zie ik mogelijkheden waaruit ik kan kiezen.


BOEK HIER JOUW ORAKEL COLLAGE SESSIE

10:00-14:00 of 14:00 -18:00 uur
€ 100      
Inclusief koffie, thee, water, versnaperingen, lichte lunch/diner.
 
In Turnhout tenzij anders afgesproken. Verdiepingssessies zijn mogelijk om door te pakken op een vraag uit je Orakel Collage. 

BOEK HIER JOUW ORAKEL COLLAGE SESSIE

Ook te boeken als een dagworkshop. 

Comments

  1. Een tijdje geleden deed ik de Orakel Collage-workshop bij jou. Dat werd een heerlijke, inzicht-rijke ervaring. Wellicht niet toevallig had ik je fout begrepen en bracht geen eigen materiaal mee. Jij bood me aan één van jouw (oudere) tijdschriften te kiezen vanuit mijn gevoel. Er was er eentje dat mijn aandacht trok en daar zou ik mee aan de slag gaan. Na een fijne, door jou begeleide meditatie die betrekking had op de te nemen stappen, gingen we in alle rust aan de slag. Aan drankjes en (gezonde) snoepjes geen tekort. Allerlei dingen trokken mijn aandacht en ik scheurde, knipte en plakte dat het een lieve lust was. Eén iets had mijn speciale aandacht en het was pas toen ik allang weer thuis was dat ik het in detail ging bekijken. Hoewel het kwam uit een tijdschrift van 2006 (we zijn 2022 notabene), ging ik kijken op de website van het betreffende artikel. Ik kwam terecht bij een gratis webinar en hoorde de Amerikaanse dame in kwestie die dingen vertellen die ik net op dat moment nodig had om een stap verder te geraken in een kwestie waarmee ik al langer worstel. Nog steeds krijg ik kippenvel wanneer ik daaraan denk. Het heeft me veel (geloofs-)kracht gegeven en sterkt me om verder mijn intuïtie te volgen. Dankjewel lieve Tania Maria om deze workshop. Je doet er ontzettend mooi werk mee. Succes !

    ReplyDelete
  2. Dankje Ria, kei tof om je ervaring hier te mogen lezen! Ik vond die dag ook magisch en gezellig en verrassend en heerlijk en heb samen met jou genoten van de synchroniciteit. Bijzonder (zoals altijd) ja, ik die enkele tijdschiften aanbied waarvan jij er één uitkiest met dat artikel, die foto enz.. De energie bij uitstek die we uitgenodigd hadden en waar een Orakel Collage voor staat.

    Het is het hele gebeuren erom heen, de collage is de spiegeling ervan.
    Ik ben benieuwd wat nog meer je uit je Orakel Collage haalt aan bewustzijn dit jaar.

    ReplyDelete

Post a Comment

Als je een reactie plaatst met je Google account hoef je niet te bewijzen dat je 'geen robot' bent.