ENERGETISCH LICHAAMSWERK

1. Access Bars

Klik voor vergroting

Eén van die tools en technieken binnen Access Consciousness™ is Access Bars. Het is een energetisch lichaamsproces voor wie meer ruimte, rust en ontspanning wil ervaren in het lichaam en de energie. Access Bars zijn 32 punten die energiebanen vormen door en om het hoofd. Hierin liggen al de referentiepunten, oordelen, overtuigingen en verwachtigen opgeslagen die je ooit waar en écht hebt gemaakt. Ieder punt staat voor een specifiek thema in je leven bvb. lichaam, seksualiteit, relaties, geld, controle, communicatie, verdriet, dankbaarheid, veroudering, creativiteit etc.

Het is een uitnodiging tot ontvangen, je hoeft niks te doen.

De punten worden in verschillende combinaties zachtjes aangeraakt, alle informatie die daar ligt opgeslagen ontlaadt. Je ervaart meer rust, ruimte en ontspanning in je lichaam. Doordat de oude referentiepunten ontladen, zijn er andere mogelijkheden (dat je eerder niet kon/wilde ontvangen) beschikbaar. Je kunt je leven kiezen met meer gemak, vreugde en overvloed. In het minste geval is het alsof je een heerlijke massage hebt gehad, in het beste geval verandert heel je leven! Mijn lichaam was anders na het geven en ontvangen van 2 Access Barssessies op 1 dag. Ik stond anders.. mijn energie was waarneembaar veranderd, mensen in mijn omgeving pikten het direct op.

BOEK HIER JOUW ACCESS BARS SESSIE(S)

Eén sessie is 90 minuten, met voor- en nabespreking 2 uur.
€ 75       1 sessie
€ 375    
5 sessies
€ 750    
10 sessies

In Turnhout tenzij anders afgesproken.

BOEK HIER JOUW ACCESS BARS SESSIE(S)


2. Access Energetische Facelift


 
Dit is een ander dynamisch en zacht lichaamsproces binnen Access Consciousness™. De natuurlijke, genezende kracht van het lichaam wordt door dit proces versnelt en verdiept. Veel beperkende energieën en oordelen die in de borstkas, het gezicht, het hoofd en het lichaam worden vastgezet, krijgen door het lichaamsproces een kans om in beweging te komen en te transformeren. 

Wat als je alles (wat je over jouw gezicht hebt geoordeeld) kunt laten gaan?
 
Het is een prachtige manier om het gezicht te verjongen en de tekenen van veroudering op het gezicht en door het hele lichaam heen om te keren. Terwijl je een Access Facelift ontvangt, worden er veel verschillende energieën toegepast op het lichaam en het gezicht.

BOEK HIER JOUW ACCESS ENERGETISCHE FACELIFT SESSIE(S)

Eén sessie is 90 minuten, met voor- en nabespreking 2 uur.
€ 95       1 sessie
€ 475    
5 sessies
€ 950    
10 sessies

In Turnhout tenzij anders afgesproken.

BOEK HIER JOUW ACCESS ENERGETISCHE FACELIFT SESSIE(S)


Comments