ACCESS BARS®

Jij hoeft niks te doen

Wat als de mist in jouw hoofd,
de mist in jouw leven, de mist in jouw lijf.. gewoon kan oplossen
door jouw bereidheid om te ontvangen?

Jouw visie is je grootste potentie.
Als je een standpunt hebt, dat alles op elk moment kan verschijnen,
creëert dat jouw realiteit. Ben jij bereid om 75 minuten ontspannen
te ontvangen terwijl ik jou zacht aanraak aan je hoofd?

Mijn aandacht voor jou.. 

Hoe wordt het nog beter dan dat?

Piekeren, angst, stress..
Migraine, slapeloosheid,
Burn-out, concentratiemoeilijkheden,
ADD, ADHD,
Zwangerschapsklachten,
Hooggevoeligheid,
PTSD en pijn..
Access Bars® creëert andere mogelijkheden.

Ruimte voor diepe ontspanning en helderheid

Jij ligt ontspannen op je rug (onder een deken indien gewenst) terwijl je mijn zachte aanrakingen ontvangt die alle gevoelens, emoties en gedachten die jou afremmen, loslaten. Er ontstaat ruimte voor diepe ontspanning en helderheid in alle gebieden van je leven. Wat niet meer werkt voor jou wordt losgelaten. Belemmerde levensenergie kan weer stromen, deuren openen naar andere mogelijkheden.

Ik geef je handvaten mee zodat je ervaart wat werkt voor jou en wat niet. Het is zalig om regelmatig Access Bars® sessies te ontvangen, je bent meer bewust aanwezig en ziet andere mogelijkheden. Het opent mogelijkheden naar verandering en genezing.

Wat weet het lichaam, wat toont het?

Neurowetenschappers deden wetenschappelijk onderzoek naar de Access Bars® techniek, hier vind je de bevindingen van Dr Lisa Cooney en Linda Adamowski - Dr. Fannin.

Mijn kennismaken en ervaring met de Access Bars®

In 2019 werd ik aangetrokken tot de dagopleiding. Heel opmerkelijk, mijn lichaam was anders na het geven en ontvangen van 2 Access Bars® sessies op 1 dag. Ik stond anders én mijn energie was waarneembaar veranderd. Dagen erna pikten mensen in mijn omgeving het direct op. Ik vind het heerlijk nog steeds om in woelige, drukke tijden mezelf te ontspannen en niks te hoeven. Heerlijk kunnen opgaan in het ontvangen, hoe er dat ook uitziet, elke keer weer anders en uniek.

Wil jij dat ook ervaren?

BOEK HIER JOUW ACCESS BARS

Een volledige sessie is 75 minuten, met voor- en nababbel 90 minuten. Na de sessie is er ruimte om iets te drinken en jouw ervaring te delen. Merk op wat je merkt in de weken die volgen.

€ 150     1 sessie
€ 400  
4 sessies pakket.

Ik bied ook 30 minuten kennismakingssessies aan.

In Turnhout tenzij anders afgesproken.

BOEK HIER JOUW ACCESS BARS SESSIE(S)

Bij vragen hierover contacteer via
e-mail info@justbe.nu of +32 489 54 71 52

Comments

 1. Ik heb een introductie sessie gevolgd en het was ontspannend en bevrijdend. Tania is een zorgzame en intuïtieve vrouw.

  ReplyDelete
 2. Dankjewel voor het delen van jouw belevenis. c;)

  ReplyDelete
 3. Ik ging in op Tania's oproep om van een introductiesessie ontspanning te genieten. En ik kan zeggen dat het deugd deed. Een goed half uur je volledig overgeven aan 'alleen zijn in het moment en laten komen wat komt'. Heerlijk, en ook wel spannend want we zijn dat niet zo gewend ;-). Tania is een warme gastvrouw, ze stelt je gerust en geeft ook de nodige uitleg en achtergrond bij de technieken en methodieken die ze inzet. Een aanrader!

  ReplyDelete
 4. Anouk Drieskens20 August, 2022 07:21

  Tania is een vriendelijke, intuïtieve en wijze vrouw. Deze ontspanningstechniek gaf me rust en energie en is een aanrader voor iedereen die diepe rust wilt ervaren.

  ReplyDelete

Post a Comment

Als je een reactie plaatst met je Google account hoef je niet te bewijzen dat je 'geen robot' bent.