ACCESS FACELIFT


 
Laat je lichaam ook eens van jou genieten
 
Access Energetic Facelift® is een dynamisch en zacht lichaamsproces van Access Consciousness™ om oordelen: over jezelf, over jouw uiterlijk en over de manier waarop je in de wereld staat, los te laten. Het proces versnelt en verdiept de natuurlijke, genezende energie van jouw lichaam. Beperkende energieën en oordelen opgeslagen in de borstkas, het gezicht, het hoofd en het lichaam krijgen een kans om te transformeren. 

Als je alles wat je over jouw gezicht en lichaam hebt geoordeeld, kunt laten gaan, wat is er dan mogelijk? Hoe zou het zijn om verjonging en vernieuwing toe te laten?

Het herstel en de verjonging van de cellen van je lichaam ontstaan door de zachte aanrakingen op het gezicht, de nek, het borstgebied én de energetische lagen. Access Energetic Facelift® is een prachtige manier om jouw gezicht te verjongen en de tekenen van veroudering op je gezicht én door het hele lichaam heen, om te keren. Terwijl je het ontvangt, worden veel verschillende energieën toegepast op je lichaam en je gezicht.

BOEK HIER JOUW ACCESS ENERGETISCHE FACELIFT

Eén sessie is 75 minuten, na de sessie is er ruimte om water of thee te drinken en jouw ervaring te delen. Merk op wat je merkt in de weken die volgen. 

€ 170         1 sessie
€ 480    
   pakket van 4

In Turnhout tenzij anders afgesproken.

BOEK HIER JOUW ACCESS ENERGETISCHE FACELIFT SESSIE(S)

Bij vragen hierover contacteer via
e-mail info@justbe.nu of +32 489 54 71 52

Comments